Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Μεταποιήσεις - Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων Γλυφάδα Αττική

Το ατελιέ μας “ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ” το οποίο εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την μεταποίηση και επιδιόρθωση ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άμεσα και οικονομικά.

Έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο χώρο όπου εδώ και αρκετά χρόνια δίνουμε ζωή στα ρούχα που χρειάζονται επιδιόρθωση και ράβουμε για εσάς κοιτώντας την λεπτομέρεια και διατηρώντας τα υψηλότερα στάνταρ.

 
 
 
 
 
 
 

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η έμπειρη μοδίστρα, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει την μεταποίηση και την επιδιόρθωση ενδυμάτων αλλά και οποιουδήποτε υφάσματος και μπορεί να σας εγγυηθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Με την επιδιόρθωση ρούχων διατηρούμε άριστα την ποιότητα των ενδυμάτων σας, ανανεώνοντας τα υφάσματα, αντιμετωπίζοντας τυχούσες φθορές και διορθώνοντας ατέλειες.

Εκτός από τις επιδιορθώσεις ενδυμάτων και υφασμάτων, διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπουν να φτιάχνουμε ενδύματα έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε, από το φόρεμα του γάμου σας έως και τη φόρμα γυμναστηρίου.

Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζουμε αδιαλείπτως να δημιουργούμε ρούχα που προσδίδουν μοναδικό στυλ σε κάθε σας εμφάνιση και αυτό γιατί διαθέτουμε το μεράκι και το πάθος μιας άλλης εποχής.

 
 
 
 


ΑΨΟΓΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η φαντασία, η δημιουργικότητα, το μεράκι και η αγάπη που διαθέτουμε για αυτό που κάνουμε, μας βοηθούν ώστε η επιδιόρθωση, η μεταποίηση κάθε ρούχου αλλά και κάθε υπηρεσία που σας προσφέρουμε να είναι αισθητικά άψογη.

 
 
 
 
Στόχο μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, για αυτό προσπαθούμε καθημερινά να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε ώστε να διευκολύνεστε γρήγορα και αποτελεσματικά.
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας για επιδιορθώσεις
ή εξ’ αρχής ράψιμο ρούχων.