Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πελέκη Κατερίνα | Μεταποιήσεις - Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων Γλυφάδα Αττική
 

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Διαθετοντας μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση και μεταποίηση ενδυμάτων και κάθε υφάσματος.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Με φαντασία, μεράκι και πολύ κέφι μπορούμε να δημιουργήσουμε τα ενδύματα που έχετε φανταστεί πάντα στα μέτρα σας, με άψογο φινίρισμα, ιδιαίτερα υλικά και ποιοτικά υφάσματα.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, για αυτό προσπαθούμε καθημερινά να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε ώστε να διευκολύνεστε γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας για επιδιορθώσεις ή εξ’ αρχής ράψιμο ρούχων.
 
ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Το ατελιέ μας “ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ” το οποίο εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Γλυφάδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την μεταποίηση και επιδιόρθωση ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, παρέχοντάς σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άμεσα και οικονομικά.

Έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο χώρο όπου εδώ και αρκετά χρόνια δίνουμε ζωή στα ρούχα που χρειάζονται επιδιόρθωση και ράβουμε για εσάς κοιτώντας την λεπτομέρεια και διατηρώντας τα υψηλότερα στάνταρ.
 

 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση κάθε ενδύματος και υφάσματος, προσθέτοντας έτσι χρόνια ζωής σε οποιοδήποτε σχεδόν ύφασμα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται.  Ακόμα, μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα παλιά σας ρούχα αφαιρώντας ή προσθέτοντας κάποιο αξεσουάρ που θα το αναδείξει σε πιο μοντέρνο.

Μπορούν να κάνουν οτιδήποτε χρειαστείτε, από ένα απλό κόντεμα έως και μία σύνθετη μεταποίηση σε παλιά σας ενδύματα. Εφαρμόζουμε μάλιστα έξυπνες τεχνικές από την πολύτιμη εμπειρία μας, εκπονώντας και τις πιο περίπλοκες επιδιορθώσεις...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
ΑΡΩΜΑΤΑ 
& ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Το Scentbox το οποίο εδρεύει επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά 12 στην Άνω Γλυφάδα Αττικής, δημιουργήθηκε με γνώμονα την πολυετή γνώση και εμπειρία του ιδρυτή του  στο χώρο του αρώματος σε θέση παραγωγικής διαδικασίας διαχείρισης ποιότητας καθώς και επαφές με τα μεγαλύτερα εργοστάσια αρωματοποιίας ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε με σεβασμό προς τον καταναλωτή τα καλύτερα...